transport gratuit Transport Gratuit

    La comenzi de minim 150 lei

   cadou Cadou un Produs

    La comenzi de minim 250 lei

Faina de canepa

faina de canepa

   Faina de canepa este obtinuta prin presarea la rece a seminţelor de cânepă, măcinare şi cernere. Are un continut ridicat de proteină (~ 30%), fibre vegetale (~ 30%) şi minerale.
    Nu are gluten.
   Proteina din făina de cânepă conţine toţi aminoacizii esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată. Este compusă în proporţie de 65% din globulina edestina ceea ce face ca semintele de canepa sa fie un aliment ideal pentru vegetarieni, inlocuind cu succes lipsa proteinelor de origine animala.
    Stimulează producerea de anticorpi care susțin un bun sistem imunitar şi ne feresc de efectele nocive ale radicalilor liberi.
   Fibrele alimentare ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal optim.
   De asemenea, aceasta faina este o sursa bogata in vitamina E (benefica pentru sistemul nervos) si conţine acizii graşi esenţiali: omega 9, omega 6 şi omega 3, ajutand la mentinerea vaselor de sange curate si la reglarea metabolismului lipidic si glucidic, prevenind aparitia bolilor cardiovasculare si a diabetului zaharat
   Faina de canepa se foloseste in amestec cu alte tipuri de faina care contin gluten pentru preparea de paine, paste, biscuiti, fursecuri sau prajituri. Procentul optim de faina de canepa este de 10-20%.


Pret:
 
0
RON
Adaugă în coș


Faina de canepa
Faina de canepa
Faina de canepa
Faina de canepa